maanantai 6. helmikuuta 2012

Back to business

Viikonloppu meni projektin osalta muuten hyvin, mutta sunnuntaina muu perhe soitteli että mentäis syömään yhessä ulos. Tätä ei todellakaan usein tapahdu, eli kerran parissa vuodessa, joten ajattelin että ei se tähän nyt kaikki taas kaadu. Eikä kaatunutkaan vaikka söin siis lehtipihvin ranskalaisilla. Tiedän että kyseessä ei ollut edes se terveellisin vaihtoehto paikassa ja olisin voinut syödä esim salaatin, mutta itse ajattelen että ravintolaan on aika turha mennä syömään salaattia vaan, joten söin aluksi salaattia buffasta ja söin pihvin, mutta en edes kaikkia ranskalaisia. Pieni lohtu edes. Kun tultiin kotiin poljin vielä crosstrainerilla puoli tuntia lähinnä omaa oloa helpottamaan. Mutta en nyt ajatellut ottaa tuosta stressiä, käydään niin harvoin tuolleen perheen kanssa ulkona, että vaikka päivän syönnit ei terveelliset olleetkaan niin koko tsydeemi ei siihen kaadu :)

Plussaa sunnuntaissa oli, että teimme taas ostoslistan ja ruokasuunnitelman seuraavalle kolmelle päivälle sekä raahasimme tuon crosstrainerin varastosta, missä se ei kovasti auta. Ja nyt maanantaina taas takaisin ruotuun. Pääperiaatteena syödä tosiaan useammin pienempiä määriä ja terveellistä ruokaa. Kalorit per päivä max 1500, vesilasi aina ennen ruokaa ja päivässä tuolla crossilla ainakin puoli tuntia plus salille yritän pari kertaa viikossa. Töihin ja takaisin kävelystä tulee melkein 4km kävelyä työpäivinä kanssa, että näillä näin aluksi ainakin:) Viime ti vaa'assa oli n. 76kg ja tänään aamulla paino oli 73,7kg. oon kyllä vähän skeptinen ton suhteen, mutta saattohan se olla että oli jotain nesteitä jne mitä lähti nyt alkuun, mutta toivottavasti pysyy tämä suunta nytte :)

Sunnuntai muuten oli aika leppoinen köllimispäivä kun meillä oli molemmilla vapaapäivä yhtä aikaa wuhuu! :D Kateltii one tree hilliä 3 kausi loppuun ja mä luin kans sen legend of the seeker 4 loppuun. Oli taas aika jännät paikat siinä loppua kohden niin meni 4 asti aamulla kun en malttanut lopettaa kesken:) eli suosittelen lämpimästi sitä kirjasarjaa kaikille. Nyt pitäisi saada viides haalittua kirjastosta ennen ku vieroitusoireet iskee heh ;)
Mutta näillä taas jatketaan ja hyvät viikon alut kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti