torstai 9. helmikuuta 2012

Way to go!

Laihdutus projekti on edennyt ihan hyvin, oon pysynyt siinä 1500 kcal kieppeillä ja kävin kerran salilla tällä viikolla, sekä oon polkenu tolla crossilla joka päivä vähintään sen puol tuntia. Oon kans syöny terveellisesti ja ollaa onnistuttu suunnittelee ruokia etukäteen, eli wuhuu :) Vaa'alla en oo pomppinu ton edellisen punnauksen jälkeen, että oottelen sitä ens viikkoa taas. Ei oo kauheesti ees tehny mieli ostaa mitää herkkuja kun on ollut koko ajan syötävää valmiina, toivotaan vaan että jatkuis näin hyvin eteenpäinki. Yleensä hyvin menee ekat pari viikkoa ja sitte romahtaa kunnol.


Työt rupee hiukan ärsyttämään kun ei niitä tunteja irtoa niin joutuu kitkuttaan koko ajan, mutta tänään sain kutsun haastatteluun muualle. Vähän hirvittää vaan kun se on myyntityö niin en tiedä vielä onko minkälainen palkkaus. Pelkällä provikalla en halua töihin, mutta jos olisi ihan ok pohja ja siihen päälle niin se voisi olla ihan kiva :) Mutta mennään katsomaan nyt ainakin :) Mulla vaan yleensä meinaa heti iskeä haastattelussa sellanen ihme miellyttämis vimma, että meinaan suostua mihin vaan. Pitää nyt terästäytyä etukäteen, että menen vaan katsomaan mitä on tarjolla, ja jos ei ole parempaa kuin tämä nykyinen niin sitten walk away. Nykyinen työ on kuitenkin yksinkertaisesta pomosta ja minimitunneista huolimatta ainakin siedettävää niin en haluisi joutua ojasta allikkoon.


Meijän koiravauvalla (tai no vauvalla ja vauvalla) on toka kiima-aika menossa, ja kauhee taistelu noitten menkkapöksyjen kanssa. Se makaa millon missäkin lattialla selällään ja yrittää riuhtoa niitä pois, että saa nähä kuinka pitkään noi kestää ennenku menee rikki kokonaa. Tosiaan vuos sitte otettiin tää meijän koiruli ja englanninspringerspanieli on kyseessä. Ihana pieni termiitti, minkä kanssa oltiin aluks ihan helisemäs, mut nytte pyyhkii jo tosi hyvin eikä tarvii oikee yhtee ottaa enää ollenkaan:) Lenkeillä pieni vetämisongelma vielä, mutta eihän ihan täydellistä voi kaikki ollakaan :) Ja on se ihana tulla kotiin kun on aina yksi pieni iloinen otus vastassa:)
Tässä taas kunnon sillisalaatti vähän kaikesta, mutta näillä eteenpäin:)

6 kommenttia:

  1. Itsekin syyllistyn tuohon miellyttämiseen. Ei kannata, tuskin työnantajatkaan arvostaa yes-mania (tai -womania). Kannattaa olla rehellinen, jämpti ja sanoa asiansa kiteytetysti.

    Onneksi vanhemmiten oppii miellyttämään muita vähemmän...oppii sanomaan ei päin kasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että on muitakin! :) muuten saan ihan hyvin puoleni pidettyä jne mutta haastattelussa iskee joku uusi vaihe päälle, vaikka en välttämättä sitä työtä edes haluaisi niin silti pakko saada ne haluamaan minut ja miellyttää miellyttää. Outoa. Niin eiköhän tämä tilanne vielä tästä parannu, ja nyt kun tietää etukäteen tämän niin osaan varautua ennen haastattelua :)

      Poista
    2. Tsemppiä haastatteluun! Oletko siis valmistunut ja teet tilapäisesti muita kuin oman alan töitä? Itselläni tämä tilanne, paitsi etten ole löytänyt vielä mitään töitä.

      P.s. olisi mielenkiintoista joskus kuulla minkälaista on seurustella eri kulttuurista tulevan ihmisen kanssa? Miten kulttuurierot vaikuttavat arkeenne/suhteeseen?

      Poista
    3. Kiitos! :) juu valmistuin viime syksynä, mutta ei ole löytynyt oikein mitään töitä. Ei oman alan ja pelkkä osa-aikatyö millä ei oikein meinaa pärjätä. Tuntuu olevan aika tiukassa kaikki hommat tällä hetkellä. Outoa että juurikun on valmistunut ja voisi kunnolla tehdä hommia niin niitä ei sitten olekaan. Kauan olet yrittänyt ettiä töitä? No ei ainakaan olla yksin asian kanssa :)

      Ja kiva tietää, että kiinnostaisi nuokin, pitääkin ihan miettiä kun ei enää niin paljoa kiinnitä edes huomiota :) Vaikka kyllä vieläkin neljän vuoden jälkeen löytyy jotain outoja juttuja mitä ei ole aikaisemmin tullut vastaan heh :D Kirjoittelen siitä paremmalla ajalla kunnolla :) Tsemppiä sullekin työnmetsästykseen! :)

      Poista
    4. Voi jestas, vähän on tyhmä olo nyt. Tajusin, että juteltiin tuosta työttömyydestä aikaisemmin tuolla mun blogin puolella ja olet aikaisemmin jo kertonut tilanteesi mulle haha! Jotenkin vaan en muistanut sitä tai osannu yhdistää enää tätä blogia siihen kommenttiin!

      Poista
    5. No ei mut noita on aina vaikee yhdistää et mikä kommentti tulee keltäki :) No worries:)

      Poista