perjantai 3. helmikuuta 2012

Vapaa päivä

Outoa tää blogin aloitus näin yhtäkkiä. Jännä miettiä että mistä sitä aloittaisikaan. Mutta juu tää päivä on sujunu kivan leppoisesti kun oli vapaa töistä, joten nukuin pitkään ja luin vielä kirjaa sängyssä pari tuntia ennen ku vääntäydyin aamupalalle. En tiedä sanooko kellekään mitään, mut oon löytänyt terry goodkindin kirjasarjan Sword of truth mikä on todella koukuttava! Tähän kirjasarjaan perustuva tv-sarja pyörii just suomenki telkassa (Totuuden miekka) ja sen kautta löysinki nää kirjat. Katoin sitä sarjaa espanjassa ku olin vaihdossa enkä tajunnu yllättäen ihan kaikkea, joten kun löysin sen nyt netistä ni katoin ne kaikki aika nopee :) Päänäyttelijämies oli niin hyvännäköi et oli pakko jatkaa kattomist hmm. Se sarja oli hyvä ni aattelin kokeilla oisko ne kirjat hyviä kans ja onneks oli, oon nyt neljännessä kirjassa menossa että kannattaa ilman muuta lukee! Niitä ei oo kai viel suomennettu mutta englanniks löytyy kirjastosta kyllä.


Vapaa päivä jatkuu vielä ja kerranki E pääsee töistä aikaseen et ollaan samassa rytmissä, joten vois illalla olla aikaa tehä jotan kivaa yhessä. Mennään yleensä aika hyvin ristiin aikataulullisesti työvuorojen kanssa mut tänään ollaan molemmat illalla kotona joten esim leffailta olis kiva pitää pitkästä aikaa. Meillä on kyllä käynnissä pieni laihdutusprojekti joten leffis ilman mitään syömisiä ei tunnu yhtä kivalle mut oishan se leffis kuitenkin :) 


Sivuhuomiossa vielä tähän, että on ärsyttävää kun on vain yksi vapaapäivä kerrallaan. Jotenki mulle on osunu nyt näitä aika paljon putkeen, ja vaikka oon vaan osa-aikatyössä. Aika ärsyttävää kun palkkapäivänä saa vaan puolikkaan palkan, mutta melkein koskaan ei saa kahta vapaapäivää putkeen kun pomo laittaa ne just silleen kivasti, että on pari töissä ja sit yksi vapaa, ja taas pari töissä jne. Tuntuu kuin olisi kokoaikatyössä vaikka tunnit ei sitä lähelläkään ole. Sitten vielä kun pomo soittaa ja yrittää ahdistella jollain kolmen tunnin ällövuorolla kerrankin kun olisi kaksi vapaata putkeen, niin ei tunnu kauheasti vapaalta enää. Koko ajan yritän jotain kokoaikatyötä löytää, mutta ei kauheasti ole mitään tarjolla varsinkaan mun alalta. Mutta nyt postista hakemaan toppahousuja, jotka toivottavasti on hyvät niin en enää jäädy työmatkalla, ja sitten leffaa vuokraamaan ja jotain suht terveellistä ruokaa tekemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti