perjantai 10. helmikuuta 2012

Free day aka Good day

Jes pikapostaus näin vapaa päivänä :) Tulin just salilta kaverin kanssa ja oli tosi kivaa olla siellä kaverin kanssa kun yleensä käyn yksin. Meni aika tosi nopeesti ja sain siis kuitenkin kunnon treenin tehtyä ihan :) Sain jopa hauisten tekemiseen laitettua ekaa kertaa pitkästä aikaa lisää painoa! Jippii :) Tällä viikolla siis 2 kertaa salilla ja sitten ne crossilla ajelut kotona. Harkittiin kans tän saman kaverin kaa et liityttäis jonnekin kunnon salille yhes mis ois jumppia kans, mut ne on aika kalliita kyl et pitää seurata vähän tarjontaa nytte. Ja vihaan sitä et pitää liittyä vuodeks. Ruokasuunnitelma on pitänyt kanssa, joten ihan hyvillä fiiliksillä eteenpäin. Ihana aurinkoinen ilma kanssa ulkona niin paranee huomattavasti mieliala heti (myös vapaapäivä voi vaikuttaa) :)


E:kin pääsee viideltä eli ilta taas yhessä kivan päivän päätteeksi. Nyt vaan ku pysyn poissa herkuista enkä syö liikaa ruokaa niin hyvin pyyhkii! :)

5 kommenttia:

  1. Kommentoin nyt tähän uusimpaan postaukseeeen. Hihii ihanaa kun löysin blogin suomi-espanja pariskunnasta! Ite oon ollut neljä vuotta (tai no, 1 kuukausi uupuu neljästä hehe) madridilaisen miehen kanssa, mut asutaan kylläkin Madridissa Espanjassa eikä Suomessa. Mies oli Suomessa Erasmusopiskelijana kun tavattiin ja sit muutin puolen vuoden suhteen jälkeen Espanjaan enkä oo kyllä katunu päivääkään <3 Liityn kyllä lukijaks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Vautsi harvoin löytää muita espanja-suomi pareja kyl :) meilki tulee maaliskuun puoles välis 4 vuotta täytee et aika samoihin aikoihin ollaa tavattu, ja viel samalla tavallaki! :) vitsi puhuitsä sit espanjaa jo sillon vai puhuttekste englanniks? Onks ollu outoo asua siellä? Meillä vähän tota espanjaa muuttoo häiritsi ku oltais sit muutettu kataloniaa ja siel ei mun vaihdon aikanakaa kukaa oikee puhunu espanjaa ni ois vaikeuttanu aika lailla. Nyt kans ku saatii E.lle työ täällä ni ollaa sit jäämäs suomen puolelle:) Mut tosi kiva kuulla muistaki :)

      Poista
  2. Mikähän tossa maaliskuussa on ku suomineidot ja espanjan uroot löytää toisensa :D Joo puhuin espanjaa jo valmiiks, kirjotin lyhyestä espanjasta ällän kaks vuotta aikaisemmin (apua siitä on jo 6 vuotta, kauheeta miten aika menee nopeaan). Puhutaan espanjaa, tosin joskus toi haluaa harjoitella englantia (itse opiskelen englantilaista filologiaa täällä) ni sit opetan sitä joskus :D Noh, olihan se alku aika järkytys täällä mutta mitäpä sitä ei tekis rakkauden tähden hehee. Ja onneks kävi niin hyvä tuuri että mies oli madridilainen eli ihan pelkkää espanjaa puhuvalla alueella ollaan. Mitä työtä tää E tekee jos saan kysyä :)? Olis kiva meistäkin muuttaa joskus vähäks aikaa Suomeen mut toi töiden saanti on vähän hankalaa kun kielitaito rajottuu "minä rakastan sinua", "tuhma", "tyhmä" ja "mitä kuuluu?" linjalle niiiiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ilmeisesti joku super romantiikan kuukausi:) oho vitsi varmaa helpottanu ku puhut kieltä sitte noin hyvin jo, niin ei tuu ainakaan ongelmaa siinä mielessä vaikka espanjassa asuuki :) Meillä toi kielihomma tuotti aika paljon vaikeuksia just jo espanjanki takia, plus sitte katalaani vielä niin päädyttiin suomee :) E sai tosi hyvällä tuurilla Esa jakeluista työpaikan tiimin vetäjänä. Siellä kaikki puhuu englantii ja just se tiimi mitä se vetää on kans ulkomaalasia niin onnistu hyvin :) Suomenkieli sit vaan onki jääny lähinnä tolle samalle tasolle ku teilläki heh :) pitäis harjotella mut ei jotenki meinaa onnistua. Missä kaupungissa muuten tapasitte suomessa? Ku samaa aikaahan noi oli vaihossa et jos ois osunu tuttujaki viel :)

      Poista
  3. Vau, kävipä kyllä hyvä tuuri sun poikaystävällä!! Joo toi suomi.. Mun poikaystävä meinaa kyllä ottaa suomen tunteja täällä (ne on sikahalpoja yhdessä kielikoulussa.. ja perusteena että haluaa tulevaisuudessa ymmärtää mitä mä puhun meidän lapsille hehe) mutta kun se tekee sen tohtorintutkintoa niin ei riitä aika... Ja suomi on muutenkin niin vaikeeta. Siis ihan oikeasti on! Sanat on pitkiä ja sit on kaksoiskonsonantteja ja vokaaleja jotka menee onnellisesti päin prinkkalaa... Ja muutenkin kun selviää muillakin kielillä ni motivaatiota ei välttämättä oo ihan tarpeeks. Ehkä teilläkin tulevaisuudessa jos saatte lapsia ni tulee hyvä syy oikeesti harjotella suomea :D Tavattiin mun kotikaupungissa (Kuopiossa) kun hän oli randomvierailulla siellä, mutta se opiskeli Ahvenanmaalla (jep, mitäää vittua). Hah. Missäs E oli vaihtarina?

    VastaaPoista